Extraescolars


Nova activitat: Podcast de ràdio

Vols aprendre a fer el teu propi programa de ràdio a través de YouTube? Apuntat al taller i aprendràs a crear el millor contingut radiofònic (creació de guió, falques, jingles, personatges, sintonies...), a utilitzar els equipaments audiovisuals com micròfon i càmera i a produir els teus propis vídeos amb eines d'edició i producció. No t'ho pensis més, apuntat i seràs el proper Jordi Wild o inclús l'Andreu Buenafuente!


Vull inscriure'm!

Nova activitat: Dança

Aprendran disciplina mitjançant coreografies, musicalitat i dissociacions del cos. A més, augmentaran la coordinació i l'agilitat del seu cos.


Vull inscriure'm!

Repás general

El centre facilitarà a les professores d’extraescolars les aules i els llibres, així com el contacte amb els coordinadors d'ESO i per mitjà d'ells amb els tutors; i amb Prefectura d’estudis.


Vull inscriure'm!

Francés

El francès es parla en els 5 continents, obre les portes a empreses a França, Suïssa, Canadà, el continent africà. Es una de les primeres llengües de comunicació internacional. És la llengua estrangera més estudiada després de l'anglès, i la novena llengua més parlada del món.


Vull inscriure'm!

Teatre

La finalitat d'aquesta activitat és conèixer el llenguatge i les tècniques teatrals tant per desenvolupar les aptituds expressives com per entendre les relacions amb els altres. Els participants treballaran la vessant lúdica, educativa i social del teatre creant un espai de vida dins l’aula d’assaig per fer possible la creació col·lectiva a partir de les inquietuds dels participants.


Vull inscriure'm!

Voleibol

Aquesta activitat pretén iniciar els jugadors al món de l'esport d'equip: normativa, estratègia i tècnica. Els valors i la formació que pot assolir l'esportista amb la pràctica d'aquestes activitats són de gran importància per al seu desenvolupament tant en el terreny motriu com en l'àmbit cognitiu i social. A la primera mensualitat es carregarà el cost de 15€ pel carnet de la federació.


Vull inscriure'm!

Anglès

Anglès nivell 1 (1r a 2n d’ESO) i nivell 2 (4t d’ESO i batx.)

L'anglès és una de les llengües més conegudes del món i, com a segona llengua, la més parlada. Com a tal, té un relleu social, econòmic i cultural notable a escala global.


Vull inscriure'm!

Alguna suggèrencia?

L'AMPA s'adapta a les necessitats i demanda dels alumnes i sempre estem disposats a afegir-ne


Tinc una suggèrencia!
 

No et perdis res!


Estigues sempre informat! t'avisarem de totes les novetats


    Anar al formulari d'inscripció